Lekkage Zoetermeer

Lekkage in of nabij Zoetermeer? Bel ons direct

Een lekkage is iets waar veel mensen erg van schrikken. Want het betekent vaak een dure reparatie aan het dak als het dak lekt. Een lekkage in of nabij Zoetermeer kunt u vakkundig door ons bedrijf laten oplossen. Wij hebben uitsluitend vakkundig personeel in dienst en wij zijn op de hoogte van de laatste innovaties om een lekkage in Zoetermeer snel en deskundig te verhelpen. U kunt ons in geval van nood 24 uur per dag bereiken, indien nodig kunnen wij ook een noodvoorziening aanbrengen vooruitlopend op reparatie.

Een lekkage wordt vakkundig door ons gerepareerd

Als u een lekkage in Zoetermeer heeft, neemt u dan direct contact met ons op. Dan kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag om het probleem voor u op te lossen zodat verdere schade zo veel mogelijk kan worden voorkomen. U kunt ons op ieder moment bellen als u ontdekt dat u lekkage heeft. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de situatie te inspecteren en een voorstel voor reparatie te doen.

Laat lekklekkage zoetermeerage aan uw dak vakkundig verhelpen

Het is belangrijk om lekkage vakkundig te laten verhelpen. Als u dat niet doet loopt u het risico op meer schade. Als lekkages lang aanhouden kan dit leiden tot waterschade en schimmel in de gehele woning. Wanneer u een lekkage heeft en u woont in Zoetermeer, schakel dan onze hulp in. Wij repareren dit vakkundig zodat u hier voorlopig geen omkijken naar heeft! Kortom, Hester Dakwerken is u graag van dienst.

   Contact Diensten


Contact

Hester Dakwerken
Albert Einsteinweg 21 F
2408AP Alphen aan den Rijn

0172 578 246
info@hesterdakwerken.nl

Dag en nacht bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar