Lekkage Leiden

Lekkage in Leiden of omstreken? Wij staan voor u klaar

Wanneer u een daklekkage heeft, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. En dan het liefst door mensen die een lekkage snel en professioneel kunnen verhelpen. U kunt dan rekenen op de deskundigheid van Hester Dakwerken. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Is er sprake van spoed, bijvoorbeeld door stormschade, dan kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij kunnen vooruitlopend op de reparatie een noodvoorziening treffen om te voorkomen dat er waterschade ontstaat of dat de waterschade erger wordt.

Laat uw lekkage verhelpen door onze vakmensen

U kunt een lekkage in of nabij Leiden beter zo snel mogelijk laten verhelpen. Dit voorkomt dat er meer schade ontstaat waardoor het herstel uiteindelijk meer geld gaat kosten dan nodig is. U kunt ons direct bellen als u constateert dat uw dak lekt. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het dak te inspecteren en te beoordelen wat voor reparatie nodig is om de lekkage op te lossen. Uiteraard kunt u van ons een scherpe offerte verwachten voor de herstelwerkzaamheden.

 Lekkage LeidenInspectie van uw dak kan problemen voorkomen

Bij veel huizen wordt het dak maar zelden geïnspecteerd. Alleen als er problemen zijn gaat er een vakman het dak op om de schade te beoordelen. Maar als u uw dak om de paar jaar laat controleren kunt u veel problemen voorkomen. Dan hoeft u een lekkage niet te laten repareren want dan wordt beginnende schade of slijtage aan uw dak tijdig hersteld om dit soort problemen te voorkomen. Hester Dakwerken is werkzaam in de regio Leiden. Dus heeft u een lekkage? Neem dan direct contact op!

   Contact Diensten


Contact

Hester Dakwerken
Albert Einsteinweg 21 F
2408AP Alphen aan den Rijn

0172 578 246
info@hesterdakwerken.nl

Dag en nacht bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar